NOVINKA 2013 - JEHNĚČÍ ŽLÁZY

24. ledna 2013 v 12:54 | ocg
Hned na začátku roku jsme pro Vás připravili novinku jehněčí žlázy.
Zkuste je klasicky obalované, nebo jentak, jako minutku na majoránce.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Čerstvé maso z českých farem domů, firem i do restaurací

Prodáváme a rozvážíme čerstvé chlazené maso v kuchyňské úpravě do restaurací, firem a domácností. Na přání lze maso dodat i hluboce zmrazené. Orientujeme se především na Prahu a bezprostřední okolí.

Prodáváme čerstvé jehněčí maso z českých chovů a farem, dále telecí maso, vepřové maso, vepřové speciality (mléčná selátka, domácí jitrnice, jelita, tlačenky) a kuřecí speciality (baby kuřátka, kuřecí prsa supreme). Celoroční prodej zvěřiny. Nabídka sezónního zboží - bio ovčí sýry, kozí sýry, bio ovčí jogurty. Prodáváme také exotické maso, čerstvé ryby a plody moře, kvalitní vína a mraženou zeleninu.

Rozvoz objednávek domů i do zaměstnání.Pravidelné dodávky masa pro restaurace, firmy a domácnosti. Staňte se našimi fanoušky na sítích Facebook, YouTube a Blog.cz.